У Львові відреконструювали австрійську вежу XIX століття

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

У Львові на території «Ензиму» відреконструювали австрійську будівлю 1870-х років, а також добудували офісні приміщення.

Про це Тvoemisto.tv повідомила прессекретар компанії Заріна Акопянц.

Будівництво офісу завершили у грудні. Роботи тривали близько двох років.

Архітектор Replus bureau Христина Бадзян розповіла, що спершу вони оновили вхід з парковками та  зупинками громадського транспорту. Архітектори використали новий брендовий зелений колір та колір патенованої міді.

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

Фото архітектурного бюро Replus bureau

У приміщенні вежі облаштували дворівневий конференц-зал зі збереженими автентичними склепіннями, оглядовими металевими балконами та фрагментами металевих несучих конструкцій понад 150-річної давності.

Інтер’єр мінімалістичний та світлий. Тут поєднали скло із текстурою дерева та натуральним лінолеумом. Архітектори хотіли створити атмосферу чітких та прагматичних виробництв Німеччини чи Данії.

Поширити:

ЗАЛИШИТИ  КОМЕНТАР